Vabaõhukino saab sel suvel nautida Aparaaditehases

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aparaaditehase Taskupargis saab kaks nädalat järjest õhtuti filme vaadata.
Aparaaditehase Taskupargis saab kaks nädalat järjest õhtuti filme vaadata. Foto: Margus Ansu

Tartu Elektriteater alustab tänavu juba kolmandat välikinohooaega ning seab end sel suvel sisse Aparaaditehase Taskuparki.

6.–15. juulini saab Aparaaditehases nautida nii uusi kui ka vanu menufilme. Kodumaistest linateostest saab vaadata dokumentaalfilmi «Nõukogude hipid», musta huumoriga vürtsitatud fantaasiafilmi «November» ning armastatud kirjaniku Leelo Tungla lapsepõlvest jutustavat südamlikku mängufilmi «Seltsimees laps». Näidatakse ka Itaalia õhtusöögikomöödiat «Täiuslikud võõrad», romantilist krimipõnevikku «Ohtlik sõit» ning uhiuut krimikomöödiat «Oceani 8».

Elektriteatri haldusjuhi Karmen Otu sõnul on varem välikino olnud suve jooksul eri kohtades üle Tartu, kuid sel suvel on nad ennast Aparaaditehasesse püsivalt sisse seadnud. «Aparaaditehase Taskupargis on väga mugav välikinofilme näidata, kuna seal on kohapeal olemas nii tualetid, kohvikud ja söögikohad külastajatele kui ka vajalik inventar korraldajatele,» ütles Otu. «Tekid ja toolid on meie poolt olemas, filmihuvilistel tasub vaid kohale tulla,» lisas ta.

Suvise välikino avafilmiks on 5. juulil linastuv rohkelt auhindu ja publiku südame võitnud «La La Land». Kõik seansid algavad kell 23 ning seansipileti hind on viis eurot.

Vihmase ilma korral on seansid Elektriteatri tubases kinosaalis Jakobi 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles