Täna jätkuvad Tartus kadunud 84-aastase Õieste otsingud

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei palub abi, et selgitada eile Tartus Pikal tänaval oma kodust teadmata suunas lahkunud 84-aastase Õieste asukohta.

Täna, 22. juunil jätkuvad otsingud koos vabatahtlikega leidmaks Tartus Annelinnas kadunud prouat.

Otsingud algasid uue hooga päeval kell kolm A.Le Coq Sport spordimaja juurest. Politsei ja vabatahtlikud otsivad naist Ihaste piirkonnas Emajõe äärsel alal, lisaks teostab politsei otsinguid paadiga mööda Emajõge.

Eile kammisime ühes vabatahtlikega uuesti läbi suure osa tema kodupiirkonnast suunaga Ihaste poole, samuti Anne kanali ja Emajõe äärse osa, mis sinnakanti jääb.

Ühe vihje kohaselt nähti Õiestele sarnanevat prouat liikvel eile, 21. juunil kella 9 ajal Ihaste metsarajal suundumas Ihaste Konsumi poole. Seni pole naist aga kusagilt veel leitud.

Lähedastele teadaolevalt lahkus naine 20. juuni päeval Pikk tänav 90 asuvast korterist ilmselt eesmärgiga käia lähistel asuvas Maxima kaupluses. Koju tagasi ei ole ta seni naasnud, teatas Lõuna prefektuur.

Telefoni naisel kaasas ei ole. On teada, et Õiestel võib esineda probleeme mäluga, mistõttu võis ta sihi kaotada ja hätta sattuda. 

Politsei veendus, et eakas naine pole üheski raviasutuses. Samuti on lähedased ja politseipatrullid kontrollinud tema kodu lähiümbruse, kaupluste ja muude hoonete juurde viivad sihid. Läbi on vaadatud Anne kanali ümbrus, samuti Raadi surnuaed, kuhu arvati, et naine võinuks minna. Samas on proua senini olnud pigem kodune ning ei ole kuigi kaugele kodust väljas käinud. 

Naisel on hallid juuksed, mis ta enamasti klambriga soengusse seab ja seljas on tal punase-sinise kirju ruuduline kleit.

Kui keegi on pärast 20. juunit kirjeldusele vastavat naist näinud või märkavad linnas kirjeldusele vastavat naist, palub politsei sellest teada anda numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles