Laululava remondile paneb punkti tähtis kontsert

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel viimaseid päevi käib Tartu laululava kruntimine ja värvimine, et pühapäevaseks suurkontserdiks kõik valmis saada.
Veel viimaseid päevi käib Tartu laululava kruntimine ja värvimine, et pühapäevaseks suurkontserdiks kõik valmis saada. Foto: Sille Annuk

Viimastel nädalatel on Tartu laululaval käinud kibekiire töö – kõik selle nimel, et 17. juunil uuendatud laululava pidulikult avada ja korraldada seal suurkontsert «Viis isamaalist laulu». Tänu soojadele ilmadele ja vähesele vihmale on laululava peaaegu valmis, veel veidi krunti ja natuke värvi ning ongi tehtud.

Tähtvere spordipargi juhataja Marti Viilu on laululaval tehtud tööga rahul. Laulukaare laudis ja metallkonstruktsioonid puhastati, hiljem need krunditi ja võõbati värviga üle. Samuti krohviti laulukaare sissepääs ja laulukaare seinad. Välja vahetati kaks kilomeetrit pinkide laudu, mille õpilasmalevlased uuel nädalal kenasti üle värvivad. «Praegu on värvitud vaid naela- ja otsakohad, et inimesed end ei vigastaks ja rõivaid ei rikuks,» ütles Viilu.

Et «Viie isamaalise laulu» esmaesitusest möödub tänavu kolmkümmend aastat, siis oodatakse värskelt remonditud lauluväljakule üle 5000 inimese. Ürituse korraldaja Martti Meumers ütles, et selle kontserdi korraldamine on väga tähtis nii talle isiklikult kui ka kõigile eestlastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles