Elva vald jagab sajale noorele tegijale tunnustust

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Elva abivallavanem Marika Saar Elva kultuurikeskuse saalis.
Pildil Elva abivallavanem Marika Saar Elva kultuurikeskuse saalis. Foto: Margus Ansu / Postimees

Homme kell 17 tunnustatakse Elva lauluväljakul Elva valla õpilasi, kes on õppetöö või koolivälise tegevusega panustanud märgatavalt nii iseenda, kooli kui ka kogukonna arengusse.

Saja noore tegija aunimetusega tunnustatakse silmapaistvaid, aktiivseid ja uuendusmeelseid Elva valla koolide õpilasi. Tunnustuse pälvivad kuld- ja hõbemedaliga koolilõpetajaid, ka need, kes õpivad küll mujal, kuid elavad Elva vallas. Samuti tunnustatakse vabariiklike olümpiaadide parimaid ning kutsemeistrivõistluse «Noor meister» laureaate.

«Meie valla koolides tegutseb igapäevaselt väga palju tarku, loovaid, ettevõtlikke ja hoolivaid õpilasi. Mul on hea meel neist sümboolsed sada kutsuda koos vanematega valla tunnustamisüritusele, et noori tänada ja esile tõsta,» ütles Marika Saar. «Kuna Elva vallas on ühe vallakooli asemel nüüd üheksa kooli, aitab saja noore tegija üritus kaasa ka valla ühtsustunde loomisele.»

Kõik tunnustuse saajad jäädvustavad oma nime Elva valla auraamatusse, neile antakse üle tänukiri ja sündmuse puhuks tellitud erimeene. Rahalise preemia saavad medaliga koolilõpetajad ja tiitli «Noor meister» laureaadid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles