Jaak Salumets: tartlaste sõnumid jäävad mulle arusaamatuks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpalliliidu president Jaak Salumets.
Eesti korvpalliliidu president Jaak Salumets. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpalliliidu president Jaak Salumets andis Tartu esindusmeeskonna suurest mängust loobumise kohta lühikommentaari.

«Teemat on väga raske kommenteerida, sest ma pole asjaosalistega silmast silma kohtunud ja kogu info pärineb meediast,» rääkis Salumets Tartu Postimehele. «Kui see nii on, nagu meedia kirjutab, siis on loomulikult väga kurb, sest Tartu on läbi aegade olnud korvpallikants,» lisas ta.

Salumetsale jäid arusaamatuks sõnumid, mida andsid välja TÜ ASK ja Tartu ülikooli kantsler Meelis Luht. «Endise mängija ja praeguse treenerina on mulle arusaamatu, kuidas me suudame esindusmeeskonnas noori mängijaid arendada, kui nende kõrval pole ühtegi kogenumat ja kõrgema tasemega mängijat. Poiste ainult omavahel treenimine ja mängimine ei tooda kuigi palju tulemust. See on minu pedagoogiline kogemus,» selgitas ta.

«Et viie aastaga jõuda nende mängijate najal tippu – ma ei tea, millel see nägemus põhineb, aga viie aasta pärast võib juhtuda, et võib-olla polegi neid mängijaid enam seal,» lisas Salumets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles