Kesklinna uue kai ääres võib silduda nädala pärast

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu on Atlantise ees silduda saanud vaid kaks paati. Uue nädala algul peaks seal kohal olema kai, mille ääres saab kaks tundi tasuta parkida kuus alust.
Tänavu on Atlantise ees silduda saanud vaid kaks paati. Uue nädala algul peaks seal kohal olema kai, mille ääres saab kaks tundi tasuta parkida kuus alust. Foto: Kristjan Teedema

Viimasel ajal on Karlova sadama ja Atlantise maja ees oleva paadisilla ümber palju kära olnud, tartlased on uurinud, miks pole pikka ujuvkaid endiselt oma kohale paigaldatud. Põhjus oli lihtne: Karlova sadamat ja Atlantise ujuvkaid haldav Seto Line soovis Atlantise ette paika seada uue, betoonujukitega paadisilla.

Kui sel navigatsioonihooajal on Atlantise ees kai ääres seni saanud tasuta kaks tundi peatuda korraga vaid kaks alust, siis eile tehti Tartu linnavalitsuse istungil Seto Line’iga sõlmitud lepingusse muudatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles