Korduvalt põlenud majas hukkus 61-aastane mees (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva vallas Kaera külas hukkusid tulekahjus 61-aastane mees ja tema koer.
Jõgeva vallas Kaera külas hukkusid tulekahjus 61-aastane mees ja tema koer. Foto: Lõuna päästekeskus

Täna varahommikul kella poole kolme paiku teatati häirekeskusele, et Jõgeva vallas Kaera külas paistab metsast tulekuma ja paksu musta suitsu. 

Kohale sõitnud päästjad leidsid eest täisleegis põleva ühekorruselise palkidest elumaja, mille vahelaed olid juba osaliselt sisse kukkunud. Tulekahju levis veidi ka metsa alla.

Päästjad hoidsid ära kõrvalhoonete süttimise ja kustutasid põlengu hommikul kella poole kaheksaks.

Maja rusudest leiti hukkunud 61-aastane mees ja tema koer.

Tegemist ei olnud paraku sugugi esimese põlenguga selles kohas. Kuus aastat tagasi oli sama maja juba korra tulekahjus hävinud. Et maja oli kindlustatud, ehitati see üsna kiiresti taas üles.

Taas tuli päästjatel samasse paika tulekahju kustutama minna neli aastat tagasi. Toonane põleng sai alguse hooletust suitsetamisest.

Eelmisel aastal paigaldasid päästjad ennetustöö raames elamisse suitsuanduri, mis hoolimatu peremehe elu ikkagi ei päästnud.

Sündmuskohal kogutud info järgi tarvitas hukkunu sageli alkoholi ning oli kirglik suitsetaja, millega seonduvad ka seekordse traagilise põlengu põhjused.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles