Homsest saab Atlantise maja juures paadiga silduda

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui täna veel Atlantise maja ees ujuvat paadisilda ei ole, siis homseks peaks kai juba paate ootama.
Kui täna veel Atlantise maja ees ujuvat paadisilda ei ole, siis homseks peaks kai juba paate ootama. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kui paar aastat tagasi igaüks sai Tartus endise Atlantise maja ees oma laevaga maabuda, siis eelmisel aastal seda võimalust polnud. Ka tänavu on inimesed muret tundnud, kas paadisild sinna ikka tuleb. 

Seto Line'i juhatuse liige Toomas Sein, kelle haldusalasse kuulub nii Karlova paadisadam kui ka kesklinna paadisild, ütles, et homme on kaks kohustuslikku paadikohta Atlantise ette loodud ning igaüks saab seal peatuda. Sein lisas, et paadisild pole omale kohale jõudnud ajanappuse tõttu. «Tegelikult juba eile viisime selle sinna ära, nüüd on vaja vaid kokku panna ja vette lasta,» sõnas ta.

Tartu linnavalitsuse linnavarade osakonna majandamisteenistuse juhataja Eva Lääne ütles, et möödunud aastal polnud seal ujuvat paadisilda planeeritud ehitustööde tõttu. Remondis oli Kaarsild ja ka Atlantise klubi oli suletud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles