Ihaste grillimaja põles jälle (2)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ihaste grillikoja eelmise põlengu tagajärgi ei jõutud veel kordagi teha, kui põrand uuesti süüdati.
Ihaste grillikoja eelmise põlengu tagajärgi ei jõutud veel kordagi teha, kui põrand uuesti süüdati. Foto: / POSTIMEES

Eile kell 23.13 põles järjekordselt Ihaste grillikoda, tules sai kannatada ligi ruutmeetri jagu põrandat ja üks puupakk. Eile päeval oli grillikoja juurde toodud ehitusmaterjali, et 4. mai tulekahju tagajärjed ära kaotada, aga õnneks ehitusmaterjali tuli ei puutunud.

ISS Eesti Lõuna regiooni välitööde juhi Ero Tolsbergi sõnul on tänavu juba kulutatud ligi 2500 eurot Ihaste grillikoja remontimiseks, sest üha uuesti pannakse kojale tuli otsa. «Ei saa aru, mis inimestel mõistuse asemel on,» ütles Tolsberg.

Täna keskpäevaks polnud veel täpselt teada, kui palju raha kulub viimase süütamise tagajärgede kaotamisele. Iga põleng tähendab vähemalt 100-eurost väljaminekut, sest päästeamet peab grillikojale ligipääsuks läbi lõikama tõkkepuu kaks lukku, mis kokku just nii palju maksavad.

Tartu abilinnapea Raimond Tamme sõnul võetakse arutlusele, kuidas panna süütamistele piir peale. «Peame uurima, kas kõige mõistlikum on paigaldada sinna kaamera või saab pidevad tulekahjud grillikojas kuidagi teistmoodi lõpetada,» rääkis Tamm.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles