Ärifestival sTARTUp Day kestab järgmisel korral kaks päeva

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk mulluselt sTARTUp Day'lt.
Hetk mulluselt sTARTUp Day'lt. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

23.–25. jaanuaril 2019 toimub Tartus Baltikumi suurim ärifestival sTARTUp Day. Kolmandat korda korraldatav festival kestab kaks päeva. 

«Kui eelmistel aastatel on festivalil olnud üle 2600 osaleja 33 riigist, siis seekord oleme eesmärgiks seadnud 4000 osalejat,» rääkis sTARTUp Day projektijuht Ermo Tikk.

Et festival kasvab, leiab see aset Tartu ülikooli spordihoones, mis selleks ajaks saab täiesti uue näo ja funktsionaalsuse. «sTARTUp Day otsib alati uusi, põnevaid paiku. Loodame sellega ka teisi inspireerida ja näidata, et pealtnäha ebatraditsioonilistes kohtades saab edukalt suurüritusi korraldada,» sõnas Tikk.

«Siiani puudus Tartus koht suuremate, enam kui 2000 osalejaga ürituste korraldamiseks. Rõõm on tõdeda, et peagi hakkab spordihoone seda tühimikku täitma, pakkudes võimalust korraldada suuri teadus-, spordi- ja kultuuriüritusi,» rääkis Tartu ülikooli spordihoone juhatuse esimees Harry Lemberg. 

Üks on aga kindel: sTARTUp Day festivaliprogramm tuleb taas äärmiselt mitmekülgne, kuna sünnib väga eriilmeliste Tartu organisatsioonide koostöös. Möödunud aastal pärjas Eesti konverentsibüroo festivali aasta innovatiivseima konverentsi tiitliga. Kahel päeval astuvad üles kohaliku ettevõtluse tipptegijad ning festivali tiim töötab ka selle nimel, et tuua kohale maailmatasemel nimed. Täpsem programm selgub sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles