Kesk kaare ülesõidul lipsavad autod rongi eest napilt läbi ja ignoreerivad stopp-märki (1)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autojuhte stopp-märk ei peata ning paljud juhtid ei pidanud vajalikuks isegi aeglustamist.
Autojuhte stopp-märk ei peata ning paljud juhtid ei pidanud vajalikuks isegi aeglustamist. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reedel andis pealtnägija Tartu Postimehele teada, et Kesk kaare ülesõidul sõitis üks auto raudteest üle, möödudes saabuvast kaubarongist vaid umbes viie meetri kauguselt.

Kaubarongijuht oli pealtnägija väitel küll signaali andnud, aga autojuht otsustas siiski raudteed ületada. Õnneks jõudis auto enne rongi raudtee ületada. 

«Teised autojuhid ületasid raudteed umbes poolsada meetrit enne rongi jõudmist,» märkis pealtnägija. Kuna ülesõidul praegu tõkkepuu ning foor ei tööta Eesti Raudtee Tartu jaama juhtimiskeskuse tulekahju tõttu, on ülesõidule paigaldatud stopp-märk, mida aga ignoreeritakse. Pisut enne kahte oli ülesõidul aktiivne liiklus, kuid peatus vaid üks õppesõiduauto. 

Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Monika Kaljusaar tõdes, et nii kiirelt on raske leida inimesi, et kõik ülesõidud reguleerijatega varustada. «Teeme koostööd ka politseiga ja anname endast parima, et ootamatu olukorra tagajärjel ühtki liiklusõnnetust ei toimuks,» ütles Kaljusaar. Umbes kell 14.30 andis Kaljusaar teada, et Kesk kaare ülesõidule on saadetud reguleerija.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles