Korraldajad ootavad Emajõe ketist osavõtjaid jõe mõlemale kaldale juba enne laupäeva keskpäeva

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaan inimketi moodustamiseks.
Plaan inimketi moodustamiseks. Foto: Raul Sulbi

Emajõe keti korraldusmeeskond ootab kõiki kavandatava Tartu tselluloositehase vastu meelt avaldada soovivaid inimesi laupäeva ennelõunal kohale juba orienteeruvalt kella 11.30-st. Inimkett Emajõe kallastele ja üle sildade on plaanis moodustada umbkaudu keskpäeva paiku 5–10 minutiks.

Kogunemise ajal esinevad linnarahvale muusikud ja tantsijad. Kohaletulnud linlastele jagavad infot ja suunavad neid ketis parima ja vajalikuma kohani ürituse vabatahtlikud abilised.

19. mail kell 12 toimub Tartu südalinnas Emajõe kett – meeleavaldus Emajõe lähedusse kavandatava tselluloositehase vastu. Aktsiooni eesmärk on toetada Tartu linna ja seitsme Tartumaa valla volikogu otsust nõuda riigilt tselluloositehase eriplaneeringu lõpetamist. Meeleavalduse päeval kohale tulevad inimesed moodustavad üle Tartu kesklinna sildade Emajõge hoidva ja kaitsva inimketi. Arvuka osaluse korral ulatub kett Võidu sillast Vabaduse sillani, Kaarsild kaasa arvatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles