Raadil paiskus õnnetusse sattunud auto katuse peale (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva ennelõunal juhtus Tartus Raadil liiklusõnnetus, mille tagajärjel paiskus sõiduauto katusele ning selle juht sai viga.

Kell 10.40 sai häirekeskus teate Narva maantee ja Vahi tänava fooriga reguleeritud ristmikul juhtunud õnnetusest. Omavahel olid kokku põrganud sõiduautod Mercedes ja Hyundai.

Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Mercedes Narva maanteed mööda Kõrveküla poole, kui talle sõitis ootamatule külge Vahi tänavalt üle ristmiku Muuseumi tee suunas liikunud sõiduauto Hyundai. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Hyundai vastu posti ning seejärel rullus katusele.

Katusele pidama jäänud sõidukis viibis vaid juht, kes sai õnnetuses viga, ning meedikud viisid ta Tartu ülikooli kliinikumi. Hyundai roolis olnud naine oli kaine ja ta omab juhtimisõigust.

Mercedese juht viibis masinas samuti üksi. Ka tema oli kaine ning omab juhtimisõigust. Tema juhtumis viga ei saanud.

Õnnetuse üksikasjad ning selle, kellele põles ristmiku ületamisel fooris lubav tuli, selgitab välja uurimine.

Kella 11.40 ajal sündmuskohal käinud Tartu Postimehe reporter Greete Palgi ütles, et selleks ajaks olid masinad juba minema toimetatud, kuid mahasõidetud valgusti- ja fooripostid olid endiselt näha.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles