Politsei otsib Jaanust, keda viimati nähti Tallinnas

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
34-aastane Jaanus liigub sagedamini Tallinna kandis, kus on tema elukoht, kuid samuti Tartumaal Elva kandis, kus elavad tema lähedased.
34-aastane Jaanus liigub sagedamini Tallinna kandis, kus on tema elukoht, kuid samuti Tartumaal Elva kandis, kus elavad tema lähedased. Foto: PPA

Politsei palub abi selgitamaks välja 34-aastase Jaanuse asukohta, keda viimati nähti nädal tagasi Tallinnas Narva maanteel baaris.

Lähedastel oli Jaanusega viimane kontakt 7. mail, kui lepiti kokku, et mees läheb Kosele, kus on tema sugulased. Sinna aga Jaanus ei jõudnud ning tema asukoht on seni teadmata.

Viimane koht, kus Jaanust nähti, oli Tallinnas Narva maanteel üks baar, kust ta lahkus öösel teadmata suunas. Sinna unustas ta maha ka oma telefoni, mistõttu pole olnud võimalik tuvastada tema ligikaudset asukohta telefoni positsioneerimisega.

Mehe otsingutega aktiivselt tegelenud piirkonnapolitseinik Jaana Toode selgitas, et politsei kontrollis haiglate, arestimajade ja sotsiaalmajade nimekirju, samuti on lähedased vaadanud üle hulga aadresse, kuhu mees võinuks minna. "Seni ei ole otsingud paraku tulemust andnud, kuid töötame edasi ning loodame ka inimeste tähelepanekutele. Lähedased on Jaanuse pärast väga mures," märkis piirkonnapolitseinik. 

Patrullidele on jagatud mehe isikukirjeldus lootuses, et nad võivad oma marsruutidel kadunud inimest märgata. Teada on, et Jaanus liigub sagedamini Tallinna kandis, kus on tema elukoht, kuid samuti Tartumaal Elva kandis, kus elavad tema lähedased.

Umbes 174 sentimeetri pikkune Jaanus on kõhnema kehaehitusega, tal on lühikesed pruunid juuksed ning ta võib olla habetunud. Kõigil, kes teavad midagi tema käekäigust pärast 7. maid või on fotol kujutatud meest viimase nädala vältel kusagil näinud, palutakse sellest teada anda telefonil 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles