Tulevased jalgpallistaarid heitlesid Elvas

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikoha saanud 1. FC Köln.
Esikoha saanud 1. FC Köln. Foto: Margus Ansu

Reedel ja laupäeval sai Elva kunstmuruväljakul näha ilmselt nii mõndagi jalgpallurit, kes kümmekonna aasta pärast teeb tegusid Euroopa vutiplatsidel. Elva Elite Cupi jalgpalliturniiril võtsid omavahel mõõtu neliteist U12 vanuseklassi võistkonda, neist üheksa välismaalt.

Turniiri kõlavaimad nimed olid Saksamaa kõrgliigaklubi 1. FC Kölni ja Inglismaa meistrisarjas mängiva West Ham Unitedi järelkasvutiimid. Kui West Ham oma mängumasinat männilinnas korralikult käima ei saanudki ja pidi leppima kuuenda kohaga, siis Kölni poisid näitasid, mis materjal neis peitub, kui võitsid 12 mängust 11 ning saavutasid turniiril kindla esikoha.

Teiseks jäi Balti jalgpallikool Lätist, kes suutis ainsana Kölni vastu viigi välja võidelda. Kolmas oli Moskva oblasti Master Saturn ja parima Eesti klubina sai Saturniga võrdelt punkte kogunud Tallinna Kalev neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles