Ideelabor ootab õpilasi ja üliõpilasi Kaleidoskoobile

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ideelabor

Tartu ülikooli Ideelabor annab teada, et on alanud registreerumine 18. mail toimuvale noorte äri- ja projektiideede võistlusele Kaleidoskoop, kuhu on oodatud kõigi Eesti õpilaste ja üliõpilaste lennukad ideed. Kümnendat korda toimuv Lõuna-Eesti suurim omalaadne võistlus on selle olulise verstaposti puhul erilisem kui varasematel aastatel.

Reede, 18. mai keskpäeval algab Tartu ülikooli raamatukogus Kaleidoskoobi eelvoor, kuhu on kõik soovijad oodatud tutvustama oma äriideed. Nende seast valib žürii välja kümme parimat võistkonda, kes saavad oma ideed esitleda raamatukogu konverentsisaali laval samal päeval kell 14.

Võistluse parim võistkond saab võimaluse esitleda oma äriideed JA Europe Enterprise Challenge’il Riias. Kõik parimad tiimid saavad auhinnaks äriideede konverentside Latitude59 ja sTARTUp Day piletid ning Tartu linna rahalise auhinna.

Kaleidoskoobil osalemiseks peavad pooled võistkonna liikmed olema üliõpilased või kutse-, rakendus- või üldhariduskoolide õpilased. Igal esitlejal on aega kolm minutit. Esitlus peab olema inglise keeles. Registreerumine lõppeb 16. mai südaööl.

Sel aastal toimub Kaleidoskoop Tartu ülikooli demopäeval, kus teadlased esitlevad oma töö praktilist poolt ettevõtjatele, kes omakorda tutvustavad enda tegevusi teadlastele.

Nii demopäeva kui ka Kaleidoskoobi ettekandeid saab jälgida videoportaalis UTTV otseülekandena. Kaleidoskoobile registreerumine ja lisainfo on TÜ Ideelabori kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles