Fotouudis: Kabina talgulisi tervitab erootiline etüüd kondoomipakkide, aluspükste ja madratsiga

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondoomipakid, känd naiste aluspükstega, madrats ja vasakule jääv imeline vaade Kabina karjäärile: romantika alaku!
Kondoomipakid, känd naiste aluspükstega, madrats ja vasakule jääv imeline vaade Kabina karjäärile: romantika alaku! Foto: Margus Ansu

Ülehomme kääritakse kõikjal Eestis käised üles, et «Teeme ära!» talgupäeval teha meie kodumaa natuke puhtamaks ja korrastatumaks paigaks. Tartus ja Tartumaal antakse tööle pihta enam kui 170 talgul.

Üheks paigaks, kus talgulised peavad tegelema sõna otseses mõttes laga koristamisega, on Tartu külje all paikneva Kabina karjääri kaldad, mis on kaetud kõikvõimaliku sodiga klaasikildudest autoistmeteni välja.

Kuid sellest hoolimata on inimesi, kes suudavad üle olla ümbruskonna trööstitusest - tõsi, vaade kõrgemalt karjääri sillerdavale veepinnale on hunnitu - ning on valmis isegi keset prügihunnikuid tegelema armatsemise kõrge kunstiga.

Nimelt sattusime fotograafiga peale vallatule etüüdile, kus esmalt hakkasid silma tühjad kondoomipakendid, seejärel kännule asetatud naiste aluspüksid ning viimaks madrats, kuhu armunud hinged ilmselt lõpuks välja jõudsid. Iseküsimus on muidugi see, kas madrats asus seal juba varem või võeti see kodunt kaasa ja unustati pärast tagasi viia.

Kes tahab kaasa aidata sellele, et kogu see «erootika» ja muu sodi Kabina karjääri kallastelt koristatud saaks, on kohale oodatud laupäeva hommikul kell 10. Kaasa tuleks võtta töökindad ja prügikotid, samuti natuke söögi- ja joogipoolist, sest otsest toitlustamist talgupäeval ei toimu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles