Noorkorvpallurite eliit koguneb Tartusse

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajad loodavad, et tänavu tuleb vähemalt sama tore grupipilt kui mullusel turniiril. Selle aasta «klõps» tehakse 42 võistkonna osavõtul reedel kell 19 Tartu ülikooli spordihoones. 
Korraldajad loodavad, et tänavu tuleb vähemalt sama tore grupipilt kui mullusel turniiril. Selle aasta «klõps» tehakse 42 võistkonna osavõtul reedel kell 19 Tartu ülikooli spordihoones. Foto: BC TARTU KORVPALLIKOOL

Homme hommikul kell 9 saab alguse rahvusvaheline noorte korvpalliturniir Tartu Basket Cup, kui pall visatakse mängu BC Tartu ja Gruusia klubi Iberi Tbilisi Basket U14 võistkondade vahelises kohtumises. Kolme päeva jooksul panevad end Tartus proovile kuue riigi 42 võistkonda.

Üle poole ehk 25 osalevat tiimi tuleb välisriikidest ning turniiri peakorraldaja Gert Prants BC Tartu korvpallikoolist tõdes, et välisvõistkondade aktiivse osalemisega tuleb ainult rahul olla.

Erinevad koolkonnad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles