Elva linna sünnipäevanädala avab miniteadlaste perepäev

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva kaardil.
Elva kaardil. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Elva linnal on põhjust pidutseda, sest 1938. aasta 1. mail sai Elva alev linnaõigused.  30. aprillist kuni 6. maini kestev pidunädal algab  esmaspäeva keskpäeval, kui gümnaasium  miniteaduskooli lapsed kutsuvad suuri ja väikesi Turuplatsi parki roboteid ehitama ja osa saama põnevatest katsetustest.

Teisipäeval, 1. mail kell 11 antakse Elva Kultuurikeskuse juurest start viiendale matkamaratonile, mis sedakorda viib seiklushimulised matkajad marsruutidele Elva metsases linnaruumis. Neljapäeval, 3. mai õhtul saab kultuurikeskuses nautida originaalseid lauluviise konkursilt Elva Laul.

4. mail toimub samas  visioonikonverents «Elva vald – sihid ja sammud 2025»,  kus ettekannetega astuvad üles Veiko Berendsen, Rivo Noorkõiv, Juhani Püttsepp, Liia Hänni, Kariina Laas ja Mihkel Kübar. Päeva lõpetab ansambel Noorkuu kontsert.

Laupäeval, 5. mail on kevadlaat, kohalike ja külaliskollektiivide etteasted ning värvikad päeva juhid. Elva huviala- ja koolituskeskuse noored teevad rahvale hiigelsuure sünnipäevatordi, selguvad Lõuna-Eesti vägilased ning õhtu lõpetab tasuta pidu ansambliga Apelsin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles