Lähipäevil tuleb Tartus mitmeid liiklusmuudatusi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaliinibuss.
Linnaliinibuss. Foto: Margus Ansu

Mootorrataste ürituse Tartu Ekstreem ja Tartu tudengipäevade tõttu suletakse liikluseks Vabaduse puiestee Uueturu tänavast Raekoja platsini 26. aprillil kella 18st kuni 27. aprilli kella 23ni, 29. aprillil kell 8–18 ja 30. aprillil kell 21–24.

Ümbersõit on Vabaduse sild – Narva mnt – Võidu sild ja vastupidi. 26. ja 27. aprillil saab Poe tänavale Raekoja platsi poolt. 29. ja 30. aprillil on pääs Poe tänavale Ülikooli tänava poolt. Poe tänava nurgal asuvad taksopeatused on tähistatud Uueturu tänavale kaubamaja parklasse.

Bussid 6, 8 ja 22 sõidavad linnast väljuval suunal marsruudil Võidu sild – Narva mnt – Ujula – Sauna – Kroonuaia jne. Buss nr 16 sõidab Raatuse – Narva mnt (paremale) – Ujula–Sauna–Kroonuaia ja nii edasi. Kõik bussid peatuvad Kivi ja Meltsiveski peatuses. 

Kesklinna poole minevad bussid 6, 8, 16 ja 21 sõidavad Lai–Vabadussild – Narva mnt ning peatuvad Vene ja Atlantise peatuses. Bussidel jääb läbimata Vabaduse pst, Raeplatsi ja Palmihoone peatus Vabaduse puiesteel. Ajutine Palmihoone peatus kesklinna suunas asub Laial tänaval botaanikaaia vastas. Tähtverre sõitev buss nr 6  peatub ka Tasku keskuse ees Soola peatuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles