Tippkokk hüppas talumeiereile appi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippkokk Joel Ostrat(vasakul) ja Nopri talumeierei peremees Tiit Niilo (kaabuga) tutvustasid Maamessil ühistööna valminud uusi tooteid.
Tippkokk Joel Ostrat(vasakul) ja Nopri talumeierei peremees Tiit Niilo (kaabuga) tutvustasid Maamessil ühistööna valminud uusi tooteid. Foto: Kristjan Teedema

Tuntud restoranipidaja Joel Ostrat tegi Nopri talumeierei seitsme tootega läbi põhjaliku värskenduskuuri. Ostrati abil on nüüd Nopri talumeierei tootevalikus kaks uut määret, kaks salatit ja kolm smuutit, mida ta koos Nopri talumeierei peremehega tänasel maamessil esitlesid.

Restoranipidaja ja tippkokk Joel Ostrat sõnas, et Nopri talutoodang on tema restoranides tarvitusel olnud juba ammu, kuid uusi tooteid tegema hakates, mõtles kokk pigem sellele, kuidas talutoodang noortele ahvatlevamaks muuta.

«Mul oli tunne, et seni tegi talu liiga taluasja. Arvasin, et sealt peaks edasi liikuma,» selgitas Ostrat. «Talutoode on seni olnud pigem vanemale generatsioonile suunatud, talutoidu põhitarbijad on pigem viiskümmend pluss vanuses inimesed,» lisas ta.

Ostrati abiga uue maitse saanud Nopri talutooted on valminud algavat suve- ja grillhooaega silmas pidades. «Minu maitsestatud määrdekreemid sobivad ka  grill-liha kõrvale dipikastmeteks ja smuuti on suvel hea ja toitev janukustutaja,» lisas ta.

Värskenduskuuri läbinud talutooted jõuavad õige pea Nopri talutooteid müüvatesse kauplustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles