Tööle kihutanud mees ei pidanud väiksel külavaheteel kiirusepiirangut millekski

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruse mõõtmine. Pilt on illustratiivne.
Kiiruse mõõtmine. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Lõuna prefektuur annab oma Facebooki leheküljel teada autojuhist, kes kihutas Tartu külje all väiksel teel ligi 130 km/h, kuigi suurim lubatud kiirus sel teelõigul on 50 km/h.

Kihutaja võeti pihtide vahele liiklustalgute korras. Nimelt olid kohalikud Räni küla elanikud liiklustalgute kaardile mitmel korral märkinud Lemmatsi-Leilovi teelõigu, kuhu peavad ühekorraga ära mahtuma nii kergliiklejad kui ka autojuhid. Kuivõrd jalakäijatel puudub sel lõigul kõnnitee, siis kõikide osaliste ohutumaks liiklemiseks ongi seal kiirus piiratud 50km/h.

Täna hommikul võtsidki liikluspolitseinikud kohalike palvel selle lõigu oma terava pilgu alla ning juba esimesel talgutunnil lendas seal politseiradarisse üks raketina tööle kihutanud sõiduauto.

Politsei fikseeris sõiduauto kiiruseks 128 km/h ning õigeka ajaks tööle jõudmise asemel tuli mehel üksjagu aega politseimasina tagaistmel veeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles