Ehitus sunnib Tartu korv- ja võrkpallurid ülikooli spordihoonest välja kolima

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallipõrand võetakse Tartu Ülikooli spordihoones üles ja viiakse medalimängudeks kergejõustikumaneeži.
Korvpallipõrand võetakse Tartu Ülikooli spordihoones üles ja viiakse medalimängudeks kergejõustikumaneeži. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu korv- ja võrkpallureid ning nende alade fänne ootab mai alguses oluline muutus: ülikooli spordihoone ulatuslik remont sunnib neid hooaja tähtsamate heitluste eel kolima. Ülikooli korvpallimeeskond peab koduliiga medalimängud kõrval asuvas kergejõustikuhallis, Bigbanki volletiim võõrustab kullaseerias Saaremaad A. Le Coqi spordimajas.

Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi juhatuse esimees Harry Lemberg selgitas, et tegemist ei ole paratamatuse ega põrmugi häiriva teguriga. «Oleme kõik hoopis väga õnnelikud, et saame peagi uue ja ilusa asja,» pidas ta silmas kompleksi põhjalikku uuendamist. «Ehitusega kaasnevad hanked, projekteerimised ja muu säärane – peame nendega arvestama. Nagu ka sellega, et töö edasi lükkamine mõjub kohe maksumusele.»

Loe järgnevalt, miks ei soovinud Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond aga finaalseeria mänge kergejõustikumaneežis pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles