ERM pakub taas võimalust ise näitus teha

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta konkursi võitjate Ann Einbergi ja Annaliise Kalamehe kureeritud näitus «Unemosaiik» tutvustas unenägude rolli igapäevaelus.
Eelmise aasta konkursi võitjate Ann Einbergi ja Annaliise Kalamehe kureeritud näitus «Unemosaiik» tutvustas unenägude rolli igapäevaelus. Foto: Arp Karm/ERM

Eesti Rahva Muuseum kutsub osalema näituseideede konkursil «Oma näitus 2018», mille võitjal avaneb võimalus ERMi osalussaalis oma näitus luua.

Tänavuse ideekonkursi teemaks on argielu ja selle mitmekülgsed väljendused inimeste igapäevastes tegemistes. Ideid saavad esitada eraisikud, organisatsioonid või kodanikuühendused, kes igapäevaselt muuseumitöö või näituste kureerimisega ei tegele.

Ideede esitamise tähtaeg on 14. mai. Konkursi reeglitele vastavate näituseideede hulgast valitakse võitja avaliku hääletuse tulemusel. Konkursi võitja kuulutatakse välja 18. juunil ning võidunäitus avatakse ERMis tuleva aasta veebruaris.

ERM pakub võitjale näituse jaoks pinda (130 ruutmeetrit) ja vajalikke tehnilisi vahendeid. Konkursi tingimused ja ideede esitamine muuseumi kodulehel: www.erm.ee/oma-naitus-2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles