Tartu sulgpallurid riisusid noorte GP-sarja finaaletapil koore

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U19 vanuseklassi segapaarismängu kaks paremat paari poodiumil.
U19 vanuseklassi segapaarismängu kaks paremat paari poodiumil. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval toimus Tartu ülikooli spordihoones Eesti noorte GP-sarja viimane ehk kuues etapp sulgpallis, kus osales 169 noort Lätist ja Eesti erinevatest klubidest. Parimad selgitati U11-19 vanuseklassides ning viies erinevas mänguliigis.

U-19 vanuseklassi noormeeste üksikmängu finaalis alistas Artur Ajupov (Triiton) kahes geimis (21:8, 21:9) Oskar Männiku Nõost. Tüdrukute üksikmängu finaali jõudsid mõlemad Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi (TÜASK) tüdrukud, kus esikoha võitis Hannaliina Piho ja teiseks jäi Ramona Üprus. Poiste paarismängu võitis Triitoni duo Artur Ajupov ja Tauri Kilk, tüdrukutest Ramona Üprus ja Catlyn Kruus (Triiton) ning segapaarismängus Matis Kaart (Triiton) ja Hannaliina Piho.

U-17 vanuseklassis võitsid üksikmängudes mõlemad Triitoni esindajad Karoliine Inselberg ja Gregor Rämmal.

U-15 vanuseklassi üksikmängudes võitsid esikoha Liisbet Sugasep (Triiton) ja Robin Schmalz (Tallinna SK) ning paarismängudes Mario Kirisma/Robin Schmalz (Tallinna SK), Kadi Ilves/Marta Emili Teller (Triiton) ja Mario Kirisma/Mia Kask (Tallinna SK/Triiton). B-liigas võitis esikoha Rene Helen Saar (TÜASK).

U-13 vanuseklassi poistest võitis üksikmängu Tregert Gustav Värv (TÜASK) ja tüdrukutest Lisa Berik (Triiton). Paarismängudes jäid alistamatuteks Tregert Gustav Värv ja Kristofer Oliver Sokk (Triiton) ning Heili Merisalu ja Kerttu Voore (Nõo SK). B-liigas esikohad võitsid Birgit Reintamm (Tallinna SK) ja Kaur Hallik (Triiton).

U-11 vanuseklassis said kuldmedalid kaela üksikmängudes Marti Joost (Nõo SK) ja Emilia Shapovalova (Tartu Kalev).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles