Tartu BMX krossiratturid jõudsid Euroopa karikaetapil esikümnesse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruudi Lumiste (vasakul), Sten Tristan Raid ja poiste treener Artis Žentins Euroopa karikavõistluste etapil Belgias Zolderis.
Ruudi Lumiste (vasakul), Sten Tristan Raid ja poiste treener Artis Žentins Euroopa karikavõistluste etapil Belgias Zolderis. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel toimus Belgias Zolderis BMX-jalgrattakrossi Euroopa karikavõistluste 3. ja 4. etapp, millest võttis osa ligi 1400 sportlast. Eestit olid esindamas Tartu noormehed Ruudi Lumiste (B9 vanuseklass), Sten Tristan Raid (B10) ja Siim Lepik (M17-24). 

Eestlased tegid tugevas konkurentsis tugevad tulemused. Ruudi Lumiste sõitis ennast 3. etapil poolfinaali (9.-10. koht), 4. etapil aga finaali, kus saavutas 7. koha.

Sten Tristan Raid sõitis ennast 3. etapil samuti poolfinaali (9.-10. koht). 4. etapil Raidi start veerandfinaalis ebaõnnestus ja sel etapil ta poolfinaali ei pääsenud.

Siim Lepik pääses mõlemal etapil küll eelsõitudest edasi, kuid kaheksandikfinaalidest kaugemale kahjuks ei edenenud.

Juba vähem kui kahe nädala pärast osalevad Eesti krossiratturid Hollandis Euroopa karikavõistluste 5. ja 6. etapil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles