Tartus avab uksed uus kodu- ja aianduskeskus

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus avab uksed uus kodu- ja aianduskeskus.
Tartus avab uksed uus kodu- ja aianduskeskus. Foto: Erakogu

Teisipäeval avab Tartus Rohelisel tänaval uksed uus kodu- ja aiakeskus. Aiakeskuse Gardesti 9000 ruutmeetri suurusel müügialal on laias valikus aia- ja toataimi, sisustuskaupu, aiamööblit, grillivarustust, tööriistu, lemmikloomatooteid, lõikelilli ja hooajalist talukaupa. 

«Meie keskendume just aiatoodetele ning pakume lisaks ka erinevaid kodusisustuselemente, mis oleks kõrge tootekvaliteediga, ent samas konkurentsivõimeliste hindadega,» ütles osaühingu Gardest juhatuse liige ja keskuse loovjuht Kersti Jeets.

Kliendid saavad väljapanekutega tutvuda Eestis ainulaades ostukeskkonnas, mis on inimestele kõige enam ehk IKEAst tuttav. Jeetsi sõnul on nende soov, et klient saaks keskusest maksimaalselt positiivse emotsiooni ja leiaks endale sobiliku kauba võimalikult lihtsalt.

Jeets on kindel, et Gardestist kujuneb omamoodi keskus, mis pakub läbimõeldud lahendusi ja inspireerib oma kodu ja aiaga seotud mõtteid teostama. «Plaanime läbi viia ka töötubasid, kuhu on oodatud kõik pereliikmed. Meie soov on tekitada eri vanuses inimestes huvi nii kauni kodu kui ka aiakultuuri vastu,» rääkis Jeets.

Gardesti juurde kuulub ka kogupererestoran Muru. Gardesti avamisüritus toimub teisipäeval, 17. aprillil kell 15:00 Tartus, Roheline 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles