Õpilaste teadusfestivalile saab tasuta bussidega

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilaste teadusfestival on esimest korda Tartus ja sel puhul saavad osalejad bussiga tasuta sõita.
Õpilaste teadusfestival on esimest korda Tartus ja sel puhul saavad osalejad bussiga tasuta sõita. Foto: Erakogu

12. ja 13. aprillil Eesti Rahva Muuseumis toimuvale õpilaste teadusfestivalile saab sõita tasuta eribussiga. Samuti andis linnavalitsus õpilaste teadusfestivalist osavõtjatele tasuta sõidu õiguse Tartu linnaliinibussides.

Festivalile ja tagasi saab bussifirma Go Bus sinise bussiga, mille on tablool kirjas «Õpilaste teadusfestival». 12. aprillil alustab festivali eribuss sõitu raudteejaamast, seejärel on peatus kesklinnas Pallase hotelli ees, peatuse nimi Hansakeskus. Tagasiteel Eesti Rahva Muuseumist on kesklinna peatus Hansakeskuse vastas pärast jalakäijate ala. 

Tartu linnavalitsus andis 12.-13. aprillil õpilaste teadusfestivalist osavõtjatele tasuta sõidu õiguse Tartu linnaliinibussides. Tasuta sõidu õiguse tagab külastajatele festivali käepael. Teel festivalile, kui paela veel ei ole, tuleb öelda sõidu põhjuseks «õpilaste teadusfestivali külastaja».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles