Tartust ja Tartumaalt osaleb maamessil 83 ettevõtet

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess eelmisel aastal.
Maamess eelmisel aastal. Foto: Sille Annuk / Postimees

Järgmisel nädalal, 19.–21. aprillil peetakse Tartu Näituste messikeskuses Baltimaade suurimat maamess, kus enam kui kuuele hektaril on 470 eksponenti. Tartust ja Tartumaalt osaleb messil 83 ettevõtet.

Maamess koondab traditsiooniliselt põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse valdkonna ettevõtteid, kellele on maamess üks piirkonna tähtsaimaid kohti uute toodete ja teenuste tutvustamiseks.

Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on messil eelistatud eelkõige kohalikud ettevõtted ja organisatsioonid. «Hea meel on taas nentida, et messil on esindatud kõik maakonnad,» rääkis korraldaja.

Maamess on ennekõike erialainimeste üritus, ent oodatud on ka kõik pered. Messiprogramm on üles ehitatud selliselt, et tegevust jagub igasse päeva.

Osa saab võtta praktilistest seminaridest, vaadata näitusi, kaasa lüüa mitmesugustes võistlustes ning koos lastega jälgida Lottemaa etendusi. Messil asub ka suur loomade ala, kus saab näha lihaveiseid, kitsi, lambaid, alpakasid ja teisi loomi. Need, kes tulevad maamessile otsima istikuid või sooviga talutooteid osta, ei pea ka tänavu tühjade kätega lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles