Täna saabus Tartusse uus reisilaev Maar'a (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seto Line reisid OÜ soetas sel kevadel Soomest uue reisilaeva, mis nimekonkursi tulemusel hakkab kandma nime M/L Maar'a.

Laeva eelmiseks kodusadamaks oli Helsingi, kus seda opereeris laevafirma NorsöLine. Soomest toodi laev täna hommikul Tartusse Karlova sadamasse, kus see seatakse reisikorda ning tõstetakse vette.

100 reisijat mahutav M/L Maar'a kodusadam saab olema Värskas, kus see hakkab tegema igapäevaseid regulaarreise. Sõite tehakse kindlasti ka Räpinas, Piirissaares ja Tartus.

M/L Maar'a on Lõuna-Eesti suurim reisilaev ning kavatseb kohal olla igal suuremal Peipsi-äärsel üritusel. Praeguste plaanide kohaselt saab M/L Maar'aga sõita Avatud Kalasadamate päeval ja Räpina Hea Kodu Päevadel Räpina sadamas, Seto Folgi ja Värska Veepeo aegu Värskas, Seto Kuningriigi Päeval ning Sibula- ja Kalalaadal Lüübnitsas.

Kindlasti jätkatakse reisidega Piirissaarde. Sel hooajal on plaanis M/L Maar'aga hulgaliselt eri- ja teemasõite hurmavate vaadetega järvel.

Pikemalt loe Maar´a tegemistest homsest Tartu Postimehest. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles