Galerii. Turu tänava uus ärihoone sai nurgakivi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna paigaldas Tartu Linnapea Urmas Klaas nurgakivi uuele Turu tänava ärihoonele. Uue ärihoone arendajaks on Kaarsilla Kinnisvara ning ehitab Embach Ehitus. 

Uus Ropka Ärimaja ehitatakse aadressile Turu 34b. «Rajatav ärihoone vastab kõigile kaasaegse ärihoone nõuetele ja vajadustele,» ütles Kaarsilla Kinnisvara arendusjuht Viljar Jänes. Kolmekorruselise ärihoone netopind on 5120 ruutmeetrit, mille esimesel korrusel on äri- ja ülemistel büroopinnad. Uues ärihoones saab olema 200 kohaline parkla.

Viljar Jänese sõnul on tänaseks hoonest välja üüritud 45 protsenti pinnast. «Ärikinnisvara arendus edeneb Tartu kesklinna äärealadel ja väljaspool hoogsalt,» hindas ehitusturul toimuvat Embachi juht Andres Salusaar. Ta lisas, et heaks näiteks ongi just Turu tänav, mis asub kesklinna ja uue Ihaste silla vahelises piirkonnas.

Embachi juht kinnitas, et hoone ehitus kulgeb plaanipäraselt ning valmib oktoobris. Täna nurgakivi saanud ärihoonele lisaks on kavas samale krundile ehitada ka väiksem ärihoone, mis on hetkel projekteerimise etapis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles