Politsei otsib raske liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetuses sai raskeid vigastusi telesaatejuht Signe Lahtein.
Liiklusõnnetuses sai raskeid vigastusi telesaatejuht Signe Lahtein. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Politsei otsib möödunud neljapäeval Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa teel toimunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid. Politsei ja piirivalve pressiesindaja Kerly Virk ütles, et laekunud ekspertiisivastus kinnitas, et ka autojuht, Signe Lahtein oli õnnetuse hetkel kaine. 

Virk ütles, et praegu viib politsei kriminaalmenetluses läbi aktiivseid menetlustoiminguid, sealhulgas ülekuulamisi selgitamaks detailideni, kuidas ja miks see raske avarii juhtus.

Möödunud neljapäeval, 22. märtsil kella 21.23 ajal juhtus raske liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa teel, milles sai tõsiseid vigastusi 40-aastane naine. Esialgsetel andmetel kaotas Tallinna suunas liikunud Opel, mida juhtis 40-aastane naine, oma masina üle kontrolli ning paiskus kokku vastassuunas Tartu poole liikunud veokiga Volvo, mida juhtis 21-aastane mees. Mõlemad masinad paiskusid kokkupõrke järel teelt välja. 

Politsei selgitas sündmuskohal, et veokijuht oli kaine ja juhtimisõigusega, tema õnnetuses viga ei saanud. Mõlemad sõidukijuhid kasutasid nõuetekohaselt turvavarustust. 

Veokijuhi esmaste ütluste järgi oli Opel liikunud oma vööndis, kui kaotas ühel hetkel juhitavuse ning paiskus vastassuunda, kus toimus ka kokkupõrge.

Kõigil neil, kes vahetult seda avariid pealt nägid, palub politsei ühendust võtta uurijaga tarvo.aas@politsei.ee või telefonil 5330 8944.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles