Tartu noorsootöö keskus sai rohelise tule

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lille maja.
Lille maja. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Keskuse tegevused jagunevad kolmeks: avatud noorsootöö korraldamine keskuse tegevuskohtades, arendusprojektide ja ühistegevuste korraldamine Tartu linna noorsootöö fookusvaldkondades ning võrgustikutöö noorsootöö partneritega. 

Tartu linnavolikogu kinnitas Tartu noorsootöö keskuse ülesandeks innustava ja uuendusliku noorsootöö keskkonna loomise Tartu linna noortele, et neist kujuneksid tegusad, loovad ja õnnelikud inimesed. 

Tartu noorsootöö keskuse asutamise otsuse tegi Tartu linnavolikogu veebruaris. Tartu Linnavalitsuse kultuuriosakonna noorsooteenistuse juhataja Piret Taluri sõnul valmib suve jooksul 1. maist tegutsema hakkava keskuse arengukava, kus täpsustatakse lähiaastate eesmärgid. 

Tartu Noorsootöö Keskusel saab olema kolm tegevuskohta: Anne noortekeskus (senises Anne noortekeskuse hoones Uus 56, Tartu), Lille noortekeskus (senises Lille Maja hoones Lille 9, Tartu) ja Ilmatsalu noortekeskus (endises Tähtvere vallavalitsuse hoones Ilmatsalu alevikus Järve tee 8). Igal tegevuskohal on oma töötajaskond, kuid tehakse aktiivset sisulist koostööd ning üksteise asendamise kaudu tagatakse noortekeskuse teenuse aastaringne kättesaadavus. 

Lähipäevil kuulutatakse välja keskuse direktori konkurss. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles