Tabivere põhikooli uus maja ehitatakse spordihoone külge

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus koolimaja (valgete seintega) kavandatakse spordihoone külge. Mis saab punaste seintega tiivast, selgub hiljem.
Uus koolimaja (valgete seintega) kavandatakse spordihoone külge. Mis saab punaste seintega tiivast, selgub hiljem. Foto: ARHITEKT MUST OÜ, ESKIIS

Tabivere põhikooli uue õppehoone arhitektuurikonkursi võitis pealinna arhitektuuribüroo, osaühingu Arhitekt Must kavand «Galerii», mis seob uue maja kooli praeguse spordihoonega.

Arhitektuurivõistluse žüriisse kuulunud Tartu valla abivallavanem Tarmo Raudsepp rääkis, et esitati kuus kavandit, millest selgemalt tõusid esile kolm. «Kõik tööd olid korralikult läbi mõeldud ning žüriiga istusime koos viis tundi, enne kui otsusele jõudsime,» märkis Raudsepp.

Võidutöös tõstis ta esile, et selles oli kõige paremini arvestatud valla ettepanekutega, mis olid ka konkursi dokumentidele lisatud. Õppehoone ehitatakse praeguse spordihoone külge, nii et sisuliselt moodustub üks maja. «Aga eks suur töö seisab veel ees, et sellest kavandist vormuks selline projekt, mis meid täiesti rahuldab,» möönis Raudsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles