Elva Metsajooksud saavad mais alguse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: 29. TARTU JOOKSUMARATON : ELVA, EESTI, 08MAY11 -  
29. Tartu Jooksumaraton.
10 km jooks.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: 29. TARTU JOOKSUMARATON : ELVA, EESTI, 08MAY11 - 29. Tartu Jooksumaraton. 10 km jooks. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kokku kolmest osavõistlusest koosnev maastikujooksu sari saab avalöögi 6. mail toimuva Elva Mägede jooksuga. Lisaks eelpoolnimetatule kuuluvad sarja veel Vapramäe jooks ning Elva Järvede jooks.

Elva Metsajooksude eesmärgiks on propageerida maastikujooksu, kui alternatiivi tänavajooksudele ning aidata liikumisharrastajail üles leida huvitavaid ja looduskauneid treening- ja võistlusradu Elvas ning Elva lähiümbruses. 

Esimene osavõistlus, Elva Mägede jooks, saab stardi 6. mail Elva laululaval ning rada kulgeb lähipiirkonna parkmetsa jooksu- ning kõnniradadel. Vapramäe jooks toimub 26. mail ning start asub Vapramäe loodusmaja lähistel. Jooksu trass viib osalejad kaunitele Vapramäe matkaradadele. Elva Järvede jooks saab alguse Tartumaa tervisespordikeskusest 15. juulil, võistluse käigus mööduvad osalejad Vaiksest järvest ja Elva paisjärvest.

Kõigi osavõistluste raames toimuvad lisaks põhijooksule, mille distantsid jäävad vahemikku 3-6 kilomeetrit, ka noorte- ning lastejooksud. 

Võistluste rajad kulgevad mööda vaheldusrikkaid metsateid ja -radu ning on sobiva tempovaliku korral jõukohased kõigile. 

Täpsema info distantside, rajakaartide ning osavõistluste kohta üldiselt, leiab Elva Metsajooksude kodulehelt 

Elva Metsajookse korraldab mittetulundusühing Peedu Jooksuselts, mille tuumiku moodustavad tuntud jooksuentusiastid ning kogukondliku elu edendajad, tunnustatud jooksutreener Margus Pirksaar ning tuntud hematoloog dr. Ain Kaare, kes on ühtlasi ka Tartu Ülikooli kliinikumi hematoloogia ja luuüdi transplantatsiooni osakonna juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles