Elva valla valik: kas ujula asemel säästuvann või mitte midagi

Henri Zeigo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvas Tartu maanteel asuva koolimaja taga ujulaga spordihoone ehitamine pidi  algama 2017. aastal. Alles nüüd selgus aga töö hind ning selle 
tõttu on nii spordihoone (vasakul) kui ka ujula 
rajamine küsimärgi all.
Elvas Tartu maanteel asuva koolimaja taga ujulaga spordihoone ehitamine pidi algama 2017. aastal. Alles nüüd selgus aga töö hind ning selle tõttu on nii spordihoone (vasakul) kui ka ujula rajamine küsimärgi all. Foto: Eskiis projekteerimisettevõte Sirkel & Mall OÜ

Elva vallavalitsuse tellitud arvutuste järgi on linna kavandatud ujula-spordihoone ehituseks vaja 11,8 miljonit eurot, mis ületab selleks tööks varem ette nähtud 3,2 miljonit eurot ligi neli korda. 

Vallavanem Toomas Järveoja sõnul käib selline ehitushind Elva vallale selgelt üle jõu, mistõttu ootavad ees tulised arutelud, sest mitu erakonda on lubanud omavalitsuste volikogude valimiste eel spordihoone-ujula rajada.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles