Algas teoste vastuvõtt Tartu noore kunsti oksjonile

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjoni plakat.
Oksjoni plakat. Foto: Tartu Loomemajanduskeskus

Alates tänasest ehk 8. märtsist saab esitada teoseid Tartu noore kunsti oksjonile. Kaheksateistkümnes Tartu noore kunsti oksjon toimub 17. mail.

Oksjonile saab esitada töid 23. märtsini noore kunsti oksjoni kodulehel www.noorkunst.ee.

19. aprillil avatakse Tartu loomemajanduskeskuses oksjonitööde näitus ning oksjon ise toimub 17. mail kell 18 loomemajanduskeskuse saalis (Kalevi 17) ja Osta.ee keskkonnas.

Oksjonile oodatakse teoseid kuni 40-aastastelt kunstnikelt. Teemale, tehnikale ja meediumile piiranguid ei ole, kuid üks kunstnik võib oksjonile esitada kuni kolm tööd. Korraldajad eeldavad töödelt head kunstilist taset, isikupärast käekirja ja huvitavat ideed, tööde korraliku vormistust ning oksjoni tehnilistest nõuetest kinnipidamist.

Välja valitud tööd tuleb kunstnikel Tallinnas või Tartus kohale tuua ajavahemikus 5.–6. aprillini.

Kõigi esitatud teoste hulgast valib professionaalidest ja kunstisõpradest koosnev komisjon välja teosed nii oksjoni näitusele, kataloogi kui ka enampakkumisele.

Tartu noore kunsti oksjon toimub Tartu loomemajanduskeskuse algatusel igal kevadel ja sügisel juba alates 2009. aastast. Tegemist on noorte kunstnike loomingu tutvustamisele ja müügile pühendunud kunstioksjoniga, mis pakub põnevat ja head kunsti nii algajale kunstiostjale kui ka pühendunud kollektsionäärile. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles