Sotsiaalmaja saab kauaoodatud remondi

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus asuvat Rahu tänav 8 sotsiaalmaja ootab uuenduskuur ja 16 korteriga sotsiaalmajutuskeskuse loomine.
Tartus asuvat Rahu tänav 8 sotsiaalmaja ootab uuenduskuur ja 16 korteriga sotsiaalmajutuskeskuse loomine. Foto: Margus Ansu

Tartu linnale kuuluv munitsipaalmaja Rahu tänaval sai mullu kauaoodatud lifti, möödunud aasta teises pooles pidi maja fassaad saama uue kuue. Viimast pole aga siiani. KredExi toetusega oleks pidanud eelmisel aastal maja saama uue fassaadi, katuse, aknad ja välisuksed. Lisaks pidi remonditama trepikojad. Projekti kogumaksumus oli toona 1 830 000 eurot.

Seal elavad inimesed pole teadupärast heal elujärjel ega ole võimelised ühel või teisel põhjusel endale eraisikult või kinnisvarafirmalt korterit ostma või üürima. Nüüd aga on Tartu linn taotlenud raha ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt (EAS), et sotsiaalkorterid sisustada. Selle projekti kogumaksumus on 160 000 eurot, millest linn on valmis tasuma 40 000 eurot.

Remont tuleb

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles