Fotouudis: ERMi juures saab teha kilomeetrise suusaringi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusarada ERMi juures.
Suusarada ERMi juures. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kõigi suusaõprade rõõmuks on Tartu lumepargis avatud kilomeetrine vabatehnika suusaring. Rada on sisse sõidetud lumepargi ülemisele osale ehk Eesti Rahva Muuseumi lähedale Roosi tänava ja lumepargi vahelisele maa-alale.

Ring kulgeb osaliselt paralleelselt Muuseumi teega, teeb Tagurpidimaja juures tagasipöörde ning tuleb siis lumepargi juurde tagasi. Ringi teine pool siirdub lumepargist otse üle heinamaa Roosi tänava suunas, kulgeb paarsada meetrit paralleelselt tänavaga ning teeb seejärel samuti tagasipöörde. Suusahuvilised, kes tahavad uut rada proovima tulla, saavad oma autod jätta Tartu lumepargi parklasse.

Foto: KRISTJAN TEEDEMA/PM/SCANPIX BALTICS

Sel nädalal toimub lumepargis ka kaks suusavõistlust. Neljapäeva õhtul jõuab sinna Lemeks Tartumaa suusasari ning pühapäeval Swedbanki ja Hawaii Expressi noortesarja IV etapp suusakrossis, mis toob Tartusse üle 500 Eesti parima noorsuusataja.

Pealtvaatajad saavad võistlusi jälgida ja kaasa elada nii seistes kui tuubitades. Pühapäevane suusakross saab stardi kell 10.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles