Tartu noored juuksurid võistlesid Peterburis edukalt

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kutsehariduskeskuse juuksurid tõid võistlustelt medaleid.
Tartu kutsehariduskeskuse juuksurid tõid võistlustelt medaleid. Foto: Erakogu

Peterburis 21.-25. veebruaril peetud iluvõistlustelt «Nevskie Berega» tõid Tartu kutsehariduskeskuse noored juuksurid  kaasa medaleid ja hindamatuid kogemusi.

«Meie õpilased esinesid väga edukalt,» kinnitas iluosakonna juht Liivi Lõhmussaar. «Sellisel suurel ja pingelistel võistlusel toob edu tahtejõud, pühendumine ja hea võistlusnärv. Loomulikult ka vilumused ja harjutamine, mida õpilased tegid enne võistlust nii päeval kui öösel,» lisas ta.

Kõige suurema medalisaagiga tuli koju Piret Sootlakel  õnnestus punusoengute võistlusklassis endale napsata hõbemedal. Naiste moodsa  päevasoengu ja pruudisoengute kategoorias sai ta kaela pronksmedalid ja naiste moodsa õhtusoengu kategoorias saavutas IV koha.  

Annika Švetsova esines samuti kõikides võistlusklassides säravaltNaiste moodsa  päevasoengu ja  pruudisoengu kategooriates võitis ta hinnalised pronksmedalid. Punusoengu ja naiste moodsa  õhtusoengu kategooriates saavutas IV koha.

Kerli Kaasikul õnnestus poodiumile pääseda punusoengu kategoorias, kus saavutas V koha.

Kokku osales Peterburis peetud rahvusvahelistel võistlustel 19 riigi esindajad ning konkurents oli tihe. «Päevasoengu ja õhtusoengu kategooriates osales üle 100 võistleja, pruudisoengu kategoorias 97 ning punusoengu kategoorias 60 võistlejat,» märkis Liivi Lõhmussaar ning lisas, et kui

Kolm esimest võistlust peeti juuksuriõpilaste vahel siis viimane võistlus oli juba noortele, kuni kaks aastat töötanud juuksuritele.

Võistlejaid juhendas Elo Õun ja modellid olid Martta Mölder, Kristi Pärt ja Marit Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles