Tammeka kutsub perepäevale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka perepäev.
Tammeka perepäev. Foto: JK Tammeka

JK Tammeka kutsub kõiki klubi mängijaid, lapsevanemaid, nende sõpru ja ka kõiki teisi linnakodanike 21 mail perepäevale mis peetakse Tamme staadionil algusega kell 15.00.

Plaanis on veeta ühiselt üks tore kevadpäev. Kohal on suur batuut ja inimlauajalgpall. Samuti toimuvad võistlused triblamises, zonglöörimises ja täpsuslöökides. Loomulikult premeeritakse osavamaid ja aktiivsemaid arvukate auhindadega. Samuti on lastel võimalik proovile panna oma oskused suures jalgpallilahingus klubi treenerite vastu.

Proovile pannakse ka lastevanemate jalgpallialased oskused. KIndlasti pakutakse süüa, juua ja kõike muud mis aitavad päeva ilusaks ja meeldejäävaks teha. Päev kulmineerub meistriliiga mänguga meie oma JK Tammeka ja Sillamäe Kalevi vahel algusega 19.30
Kuna päev on täis sporti ja huvitavaid jõukatsumisi siis soovitav riietus on sportlik. Mõistagi on kogu päev kõigile huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles