Kaks Tartu konverentsi võitsid tiitlid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta Konverentsitegu 2017 tiitli võtsid vastu Eesti Maaülikooli professor Haldja Viinalass (vasakul) ja Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise korraldusmeeskonna juht Piret Lilleväli
Aasta Konverentsitegu 2017 tiitli võtsid vastu Eesti Maaülikooli professor Haldja Viinalass (vasakul) ja Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise korraldusmeeskonna juht Piret Lilleväli Foto: Erakogu

Eesti konverentsisektori suurima tunnustuse – aasta konverentsiteo tiitli pälvisid eelmisel aastal Eestis toimunud suurüritustest Tallinna digitaalvaldkonna tippkohtumine ja Euroopa Loomakasvatuse Föderatsiooni (EAAP) aastakonverents. Innovatiivseima konverentsi auhind läks Tartusse sTARTUp Day’le, teatas Eesti konverentsibüroo tegevjuht Kadri Karu. 

Karu sõnul valiti nominentide seast Eesti konverentsibüroo liikmete poolt läbiviidud hääletusel võitjaks konverentsid, mille Eestis toimumine oli märkimisväärne sündmus ning mille korraldamine on toonud olulist kasu nii selle läbiviijale, Eesti konverentsiturismi teenusepakkujatele kui ka meie riigile laiemalt.  

Eesti konverentsibüroo on riigi, kohalike omavalitsuste ja ettevõtjate koostöös loodud konverentsiturismi katusorganisatsioon, mille tegevuse eesmärk on tõsta Eesti kui konverentsisihtkoha tuntust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles