Korraldajad: Tartu maraton toimub kindlasti, ehk isegi täies pikkuses

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni sõit eelmisel aastal Tehvandil.
Tartu maratoni sõit eelmisel aastal Tehvandil. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu maraton peetakse sellel aastal kindlasti, suur lootus on, et põhirajal ja täies pikkuses, ütles peakorraldaja Indrek Kelk täna hommikul.

Kelk lausus, et päev vähem kui kaks nädalat enne maratoni põhisõitude päeva julgeb ta välja öelda, et 45. Tartu maraton toimub kindlasti. Küll aga ei julgenud ta veel öelda, millisel rajal põhisõidud toimuvad. «Aga lootus on suur, et toimuvad põhirajal ja ehk isegi täies pikkuses,» sõnas Kelk.

Lõplik otsus maratoni toimumise kohta peaks tulema tuleva teisipäeva hommikul.

Tartu maratonile on registreerunud 2700 osalejat, pretsedenditult vähe, nagu Kelk möönis. Registreerimine aga jätkub ning korraldajate otsusel on selle soodusvooru pikendatud tuleva teisipäevani ehk 13. veebruarini.

Pikal, 63 kilomeetri distantsil osalemise hind on sinnani 70 eurot ja 31 kilomeetri distantsil 45 eurot.

Värskeima rajainfo järgi on on Otepäält Paluni seis hea ning Palult Hellenurme keskpärane. Kõige kehvem on praegu olukord raja viimasel kaheksal kilomeetril ehk Hellenurme-Elva lõigul, kuid siiski saab terve raja ulatuses sõita nii klassika- kui ka vabatehnikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles