Tartu toetab korteriühistuid rattaparklate, jäätmemajade ja süvakogumismahutite paigaldamisel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linna eelarvest on tänavu rattaparklate ehitamise toetuseks ette nähtud 25 000 eurot.
Linna eelarvest on tänavu rattaparklate ehitamise toetuseks ette nähtud 25 000 eurot. Foto: Sille Annuk

29. jaanuarist saavad Tartu linna korteriühistud esitada taotlusi toetuse saamiseks rattaparkla ja jäätmemaja ehitamiseks või süvakogumismahutite paigalduseks.

Toetust võivad taotleda Tartu linna korteriühistud (samuti mitu ühistut üheskoos), mille korterite arv on kümme või rohkem. Linna eelarvest on tänavu jäätmemajade või süvakogumismahutite tarbeks ette nähtud 32 000 eurot.

Toetuse suurus rattaparkla, sealhulgas vajaliku aluspinna ehitamiseks on kuni pool kogumaksumusest (ülemmäär 3000 eurot).

Toetuse suurus jäätmemaja ehitamisel vähemalt korraldatud jäätmeveoga hõlmatud jäätmeliikide (segaolmejäätmed, paber ja kartong, biojäätmed) mahutite jaoks või süvakogumismahutite paigaldamisel vähemalt kahe korraldatud jäätmeveoga hõlmatud jäätmeliigi (segaolmejäätmed, paber ja kartong) jaoks on kuni 75% kogumaksumusest. Toetuse ülemmäär on 4000 eurot.

2017. aastal sai linnalt oma jäätmemajanduse korrastamiseks toetust kaheksa korteriühistut kokku ligi 32 000 eurot.

Toetuse saamiseks vajalikud materjalid tuleb esitada linnamajanduse osakonda Raekoja plats 3. Taotlusi vaadatakse läbi saabumise järjekorras, kuni eelarves selleks ette nähtud raha jätkub või kuni 1. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles