Kotivargused Annelinnas jätkuvad

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto illustratiivne
Foto illustratiivne Foto: Aivar Aotäht (Sakala)

Möödunud nädalal pandi Tartus Annelinnas toime kaks kuritegu, kus seni teadmata mees rebis kahelt eakalt naiselt käekoti. Üks naistest sai vigastada. Eile leidis aset juba kolmas sarnane juhtum.

Esmaspäeval kella 15.50 paiku tõmmati Anne tänaval ühe kortermaja juures 84-aastaselt naiselt käest kott, milles oli rahakott peenrahaga ja dokumendid. Ohver vahejuhtumi käigus viga ei saanud.

Varguse toime pannud mees jooksis kotiga korrusmajade vahele.

Sündmuskohale saabunud politseinikud kontrollisid põhjalikult korrusmajade ümbruse ja trepikojad läbi ning kogusid uurimise läbiviimiseks vajalikku teavet. Menetluses selgitatakse vahejuhtumi täpsemad üksikasjad ning süüteo toime pannud mehe isik.

Kui keegi sattus seda vahejuhtumit pealt nägema või omab muud uurimisele abiks olevat infot, palutakse tal sellest teada anda politsei telefonil 5306 9230 või aadressil kalle.vall@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles