Politsei otsib kahe Tartus juhtunud liiklusõnnetuse tunnistajaid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib liiklusõnnetuste pealtnägijaid.
Politsei otsib liiklusõnnetuste pealtnägijaid. Foto: Lõuna politseiprefektuur

Tartus toimus teisipäeval ja kolmapäeval liiklusõnnetus, mille asjaolud on väljaselgitamisel. Politsei palub pealtnägijate abi. 

Teisipäeva õhtul kella 19 ajal sõitis seni tuvastamata tumedat värvi sõiduauto Tartus Sõbra tänaval parkivatest sõidukitest mööda põigates riivamisi külge talle vastu liikunud sõiduautole Volkswagen Golf, millel purunes vasakpoolne küljepeegel. Kahju põhjustanud juht jätkas peatumata Kesk tänava suunas liikumist.

Eile hommikul anti politseile teada, et Tartus Purde tänava parklas on möödunud öö jooksul otsa sõidetud seisvale sõiduautole Mitsubishi Lancer, millel kahjustati parempoolset tagastanget, velge ja rehvi. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid neid õnnetusi pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis aitaks tuvastada lahkunud sõidukit ja selle juhti, palutakse helistada avariipolitseinike telefonil 730 8814, infotelefonil 612 3000 või meilitsilouna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles