Raskes avariis hukkunud mees oli kaine

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede hommikul avastati Elva lähistel teelt välja sõitnud auto vrakk. Raskes liiklusõnnetuses hukkus 29-aastane mees.
Reede hommikul avastati Elva lähistel teelt välja sõitnud auto vrakk. Raskes liiklusõnnetuses hukkus 29-aastane mees. Foto: Lõuna prefektuur

Ekspertiis tegi kindlaks, et 5. jaanuaril Elva lähedal raskes avariis hukkunud 29-aastane mees oli kaine. 

Sõiduauto Audi A8 vraki avastas Elva vallast Elva-Palupera-Kähri tee neljandalt kilomeetrilt läinud reede hommikul kella poole seitsme paiku juhuslik mööduja. Politsei selgitas, et esialgsetel andmetel kaotas autojuht Elva poolt tulles sirgel teel sõiduki üle kontrolli.

Masin sõitis suurel kiirusel mitusada meetrit piki kraaviperve edasi ning põrkas seejärel vastu puid. Autot juhtinud 29-aastane mees paiskus avarii käigus autost välja ning sai surmavaid vigastusi.

«Sõiduki kahjustused olid ulatuslikud, mistõttu võib järeldada, et kiirus pidi olema lubatust palju suurem,» ütles Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk. Ta märkis, et teeolud õnnetuspaigas olid head ning sõiduki rehvid vastasid nõuetele. Nüüd on selge, et juht polnud joobes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles