Linnavalitsus ootab ettepanekuid kultuuritiitlite jagamiseks

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruaris 2017 paigutati kultuuriaasta parimate tiitlitseremooniale kutsutud ERMis laudkondadesse.
Veebruaris 2017 paigutati kultuuriaasta parimate tiitlitseremooniale kutsutud ERMis laudkondadesse. Foto: Sille Annuk

Tartu linnavalitsuse kultuuriosakond on kutsunud üles kultuurihuvilisi inimesi tegema ettepanekuid nende kohta, kes võiksid saada tiitli Tartu kultuurikandja 2017. Üleskutses on kirjas, et see on hea võimalus tõsta esile kolleegide ja koostööpartnerite, aga ka oma kollektiivi silmapaistvat kultuurilist tegevust mullu. Täna, 3. jaanuaril on veebikohas www.tartu.eu/reg/Kulkandja2017 selleks viimane võimalus.

Aunimetuse saaja kandidaate saab esitada järgmistes kategooriates: kultuurisündmus, kutseline kooslus, harrastuslik kooslus, teose looja või esitaja, rahvakultuurikandja, noor kultuurikandja, kultuurikorraldaja, kultuurikajastaja, uustulnuk ja kultuurisõbralik ettevõte (viimast saab esitada vaid organisatsioon).

Esitatud kandidaatide seast valib nominendid ja laureaadid välja komisjon, kuhu kuuluvad kultuurivaldkonna tunnustatud eksperdid ja linna esindajad.

Kultuurikandjate tunnustamise tseremoonia on veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles