Elektrilevi taastas Tartu kesklinnas elektriühenduse (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel täna hommikul ja lõuna ajal.
Ülekäigurada Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel täna hommikul ja lõuna ajal. Foto: Raimu Hanson

Tartus Emajõe alajaamas lülitus täna kell 10.37 välja kaks liini, mis tõttu jäi kesklinna piirkonnas vooluta 990 tarbijat, nende hulgas ka TASKU kaubanduskeskus ja Tartu turg. Elektrilevi taastas kella veerand kolmeks Tartu kesklinnas ühenduse kõikidele tarbijatele. Tähtvere piirkonnas loodetakse ühendus taastada lähitundide jooksul.

Elektrita jäänud foorituled tekitasid segadust. Jalakäijad pidid riskima eluga, et ületada Riia tänavat Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel. Ja kui julgemad jalakäijad murdsid teistele autode vahele tee, tekitasid edasisõitu ootavad autode tropid. Selline olukord oli kesklinnas elektririkke tõttu kell 12.15.

Ülekäigurada Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel täna hommikul ja lõuna ajal.
Ülekäigurada Tartu kaubamaja ja Kvartali vahel täna hommikul ja lõuna ajal. Foto: Raimu Hanson
Ülikooli ja Riia ristmikul olid foorid samuti elektrita. 
Ülikooli ja Riia ristmikul olid foorid samuti elektrita. Foto: Raimu Hanson

Elektrilevi sõnul põhjustas esialgsetel andmetel elektrikatkestuse täna kell 10.37 rikkeline maakaabel. Vooluta jäi 990 tarbijat Tartu kesklinnas ja Tähtvere piirkonnas.

Kell 14.13 said 386 kesklinna tarbijat, sealhulgas suuremad kesklinna ärid elektriühenduse tagasi. Hetkel tegelevad Elektrilevi brigaadid Tähtvere piirkonna 604 tarbijale elektriühenduse taastamisega. Ühendus loodetakse taastada kuni kahe tunni jooksul.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles