Küünal põhjustas suletud kohvikus tulekahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto.
Päästeauto. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Häireteate peale kohale sõitnud turvatöötajad avastasid möödunud reede õhtul ühest Tartu kesklinna kohvikust põlengu. Küünlast süttinud põleng suudeti kiirelt kustutada ja suuremad kahjud ära hoida.

Mõni minut peale kümmet õhtul sai G4S juhtimiskeskus häireteate kesklinnas asuvast kohvikust. Viie minutiga sündmuskohale jõudnud turvatöötajad märkasid läbi aknaklaasi kohviku leti peal umbes meetri kõrgust leeki. Mehed teavitasid juhtunust kohe häirekeskust ja kohviku esindajat. 

Kohviku ruumid olid lukustatud, kuid kohviku esindaja juhiste järgi õnnestus turvatöötajatel ruumidesse pääseda ja viia põlevad esemed hoonest välja.

Kohvikus oli küünal letile põlema unustatud. Küünlajalg oli aga kaunistatud põlevast materjalist, mis küünlaleegist süttis. Turvatöötajad tuulutasid ruumid ja hetk hiljem saabusid päästjad.

Kohale saabunud päästjad tegid veel täiendava kontrolli, kuid tuld ei olnud vaja enam kustutada.

Põlengus sai kahjustada kohviku lett ja selle kohal olev lagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles